Prijava ili Registracija besplatno!

Best portal Zivinice

Mapa sajta Kontakt Naslovna
Sakriti slajd


/n
Saobraćajne nesreće u Zivinicama i Kalesiji: smrtno stradao Mirnes Bećirović
Datum 28/11/2009 15:36  Autor Edis  Posjete 3707  Jezik Global
Mirnes B. ( 1984.) iz Kalesije smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 2.50 sati dogodila u ulici 1. Tuzlanske brigade. Sinoć oko 21:30 sati dogodila se saobraćajana nesreća na  Magistralnom putu M-18 u blizini raskrsnice Kulići  u Živinicama.


Kako doznajemo od dežurnog operativca u MUP-u TK u saobraćajnoj nesreći su učestvovali dvadesetjednogodišnji Semir Mešić iz Tuzle koji je upravljao automobilom ˝Passat IV˝ (A 99-M-122) i dvadesetpetogodišnji Mirnes Bećirović koji je u trenutku nesreće bio za upravljačem automobila ˝Golf II˝ (509-J-498).

Od zadobivenih povreda smrtno je stradao vozač ˝Golfa II˝ Mirnes Bećirović. Teške tjelesne povrede  zadobio je dvadesetosmogodišnji Saib Čejtinović, saputnik iz automobila preminulog, dok su vozač ˝Passata IV˝ Semir Mešić i njegove saputnice, dvadesetdvogodišnje N.A. i S.E., obje iz Tuzle zadobili lakše tjelsne povrede.
 


Do saobraćajne nesreće je najvjerovatnije došlo kada je ˝Golf II˝ iz još nepoznatih razloga prešao u lijevu kolovoznu traku pri čemu je došlo do direktnog sudara sa ˝Passatom IV˝. O događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac Žika Đuknić, a uviđaj na mjestu nesreće obavili su službenici Odjeljenja kriminalističke policije PU Tuzla.
 

Živinice:

Sinoć oko 21:30 sati dogodila se saobraćajana nesreća na  Magistralnom putu M-18 u blizini raskrsnice Kulići  u Živinicama. Do nesreće je došlo kada se "Golf 3",  pri velikoj brzini zabio u betonski stub od ograde. Spasioci su morali isjeći auto brusilicom da bi izvukli suvozača. Naime suvozač je bila djevojka koja je  tako prikliješena vratima  koja se nisu mogla ni pajserom odvojiti. Jedna strana auta je u potpunosti smrskana,  a suvozačevo sjedište je bilo presovano za vozačevo, tako da je spasiocima i hitnoj pomoći  trebalo pola sata da se auto odvoji od stuba i djevojka oslobodi.
U ovoj nesreći povrijedjene su dvije djevojke, koje su  zbrinute u Domu zdravlja Živinice, a potom prevezene na UKC Tuzla.


Foto: zivinice.ba

/n
/n
Nema Komentara.
/n
Design Edis Kalajac

Naslovna  Vijesti  Forum  Download  Video  Foto  Utisci  O nama  Kontakt 


Best portal Zivinice :::Copyright © 2003-2012::: Best portal Zivinice ::: All rights reserved:::